OM VÅR LTL SKOLE

Her på vår LTL Språkskole tror vi på kraften i fellesskapet.

Du vil ikke bare lære et nytt språk med oss, men også bli en del av en tett sammensveiset familie av språkentusiaster som støtter og inspirerer hverandre på hvert steg av veien.

sosiale eventer på LTL SHANGHAI

VÅR REISE

September 2007
LTL bLIR grunnlagt av Andreas Laimbock
Den opprinnelige planen var å kalle det «Spaghetti Chinese», men heldigvis overtalte en venn med litt mer erfaring innen markedsføring ham til å bruke LTL (Live The Language).
Januar 2008


TINA Blir vår første studiesjef
Etter å ha jobbet i fire år som kinesisk lærer selv, bestemte Tina seg for å ta utfordringen med å bygge opp undervisningsteamet for kinesisk hos LTL.
April 2009

VÅR FØRSTE LTL SKOLE I BEIJING
Etter fem måneders konstruksjon og endeløse diskusjoner med alle slags mennesker, flyttet vi endelig inn i vårt første hjem i april 2009 midt i hjertet av Beijing.
JunI 2009Vår aller første utvekslingsstudent som bodde hos en vertsfamilieFra begynnelsen hadde LTL som mål å skape et fordypende miljø for studenter som ønsker å lære kinesisk så raskt som mulig. Dermed ble Homestay født.
Januar 2010 VÅRT kinesiske fordypningsprogram blir fødtVi visste alltid at for å oppnå rask språklig fremgang, måtte vi få studentene våre til å snakke mandarin ikke bare i timen, men også utenfor klassen. Så vi bestemte oss for å dra til Chengde.
mai 2010

VÅR ALLER FØRSTE STUDENT I CHENGDEDen 25. mai 2010 dro vår første student til Chengde for å studere og bo hos en vertsfamilie. Vi har noen morsomme historier om det! Kom til LTL for å finne ut hva de er.
JunI 2011

PÅ TIDE Å UTVIDE VÅRE SKOLERVi begynte å gå tom for klasseromsplass og måtte bygge en skoleutvidelse i 19. etasje i samme bygning med seks ekstra klasserom. Det var vel verdt det.
September 2011

vår første praktikantVi innså at mange av studentene våre ikke bare ønsket å lære mandarin, men også få arbeidserfaring i Kina. Så vi gjorde noe med det og startet vårt internship-program.
november 2011

ZHongwen joiner lTLZhongwen hadde alltid trodd at mandarin var hennes skjebne, det gjorde også foreldrene hennes da de valgte navnet hennes: 仲文 (Zhongwen), som uttales på samme måte som 中文.»
September 2012

alex joiner ltlAlex ble med oss som studentrådgiver i 2012. På den tiden organiserte han alle heltidskursene i kinesisk språk for studenter ved LTL Beijing og Chengde. Han bor fremdeles i Kina.
desember 2012

Første friår-program
Luke var vår aller første kinesiske student på et fullt friår-program. Han begynte som en komplett nybegynner, og i løpet av et år tok vi ham til HSK 6 med et opphold hos en vertsfamilie.
mai 2013

våre første kollektiv
Vi begynte å tilby kollektiv leilighetsalternativer i Beijing. Studentene hadde fullstendig privatliv og bodde med kinesiske romkamerater. Leilighetene ligger i et veldig kinesisk område av Beijing.
mai 2014

Ny beijing skole åpner
Siden ryktet vårt vokste, begynte vi igjen å gå tom for plass og trengte større skoleanlegg. Vi var heldige, fordi vi hadde kjøpt lokalene før prisene skjøt i været!
April 2016

ltl shanghai åpnerGjennom årene hadde vi blitt spurt utallige ganger om vi kunne tilby kinesiske kurs i Shanghai. Som vanlig gjorde vi noe med det. Ikke lenge etter åpnet skolen vår der.
Januar 2017

Første student som studerte i flere byerMed tre skoler i Shanghai, Beijing og Chengde bestemte vi oss for å tilby et flerbyers kinesisk kurs i Kina som tillot studenter å oppleve tre svært forskjellige byer.
Juli 2018

skole #3 åpner i taipeiNår vi ser tilbake, var å flytte til Taipei en av de beste tingene vi noensinne gjorde. Studentene våre elsker virkelig Taipei, og vi kan se hvorfor! Til denne dag forblir det veldig populært.
desember 2018

skole #4 åpner i beihaiBeihai er en by som faktisk er ukjent for mange kinesiske innbyggere. Denne perlen ligger ved sørkysten og har noen av de fineste strendene i landet.
mai 2019

ltl xi’an & CHENGDU åpnerTakk til mange glade studenter og et flott team, bestemte vi oss for å ta et ytterligere skritt inn i Kina, men hvor skulle vi dra neste gang? Xi’an og Chengdu virket som naturlige valg!
Januar 2020

TING BLIR MER GRATIS OG TILGJENGELIGNoe vårt markedsføringsteam snakket om i flere måneder var å tilby noe helt gratis for leserne våre. Vi satte i gang med å lage masse gratis ting kun for deg.
marS 2020

ltl singapore ÅPNER Vi har trivdes med å etablere oss i hele Fastlands-Kina, men å gå enda lenger inn i Asia var alltid et av våre mål, og Singapore virket som det perfekte stedet.
oKtober 2020

ltl fLEKSIBLE KLASSER LANSERESDen helt nye revolusjonerende måten å studere språk på nettet – der studenter kan studere hvor som helst, når som helst, og ha full fleksibilitet til å avbestille, ombooke og endre klasser.
Januar 2021

LØVEN LEX BLIR FØDTEt spennende prosjekt som markedsføringsteamet vårt kastet seg ut i mot slutten av 2020, var å gi liv til LTL med vår aller første maskot. Etter måneder med diskusjoner var vi henrykte over Lex.
JunI 2021

NYE SPRÅK LANSERESI tillegg til mandarin underviser vi også i japansk, koreansk og vietnamesisk, i tillegg til flere kinesiske dialekter, inkludert kantonesisk og taiwansk (hokkien).
OKTOBER 2022

FØRSTE KOREANSKE STUDENTAkkurat over et år etter at vi startet vårt koreanske eventyr online, ønsket vi velkommen vår aller første koreanske student, Larissa fra Østerrike. Hun hadde fire fantastiske uker med LTL og bodde hos en koreansk familie.
DeSember 2022

fØRSTE japanSKE studentUmiddelbart etter Koreansk, landet vår aller første japanske student i Tokyo. Benoit fra Frankrike studerte 1-til-1 og bodde også hos en vertsfamilie.
MarS 2023

nYE saigon sKOLE ÅPNERVietnamesisk viste seg overraskende å være det nest mest populære språket i våre Flexi Klasser. Vi fant en flott beliggenhet i Saigon og åpnet dørene våre med glede.

LTL STATISTIKK

15
ÅR SIDEN LTL BLE FØDT

i Beijing sentrum, helt tilbake i 2007

10
BYER VI LÆRER I

inkludert Beijing, Seoul, Tokyo, og Taipei

284
ANTALL LÆRERE PÅ LTL

underviser for øyeblikket ved LTL

9
SPRÅK UNDERVIST

inkludert mandarin, japansk, og koreansk

22
SPRÅK SNAKKET

av LTL lærere og personal

10k
STUDENTER

fra over hele verden

105
NASJONALITETER

og de elsker oss alle

100k+
TIMER UNDERVIST

siden starten

80%
HOS VERTSFAMILIE

det populære valget

98%
BESTÅTT EKSAMENSRATE

bygget for suksess

80k
INSTAGRAM FØLGERE

på tvers av fire kontoer

75k
TIKTOK FØLGERE

på tvers av fire kontoer

30k
YOUTUBE ABONNEMENTER

på tvers av to kontoer

200+
ANMELDELSER PÅ GOOGLE

der de fleste har 5 stjerner

125+
ANMELDELSER PÅ FACEBOOK

med mer andre steder

LTL I PRESSEN

THE TELEGRAPH

«Language is never really learnt in a classroom, but only on the battlefield of everyday life: that is the core philosophy of an inventive Chinese language school in Beijing called Live the Language.» Read More

DIE WELT (GERMAN)

“Wie man Chinesisch in nur einer Woche lernt. “Ein Sprachlehrer in Peking behauptet, jeder könne innerhalb weniger Tage Survival-Chinesisch lernen. Die Schüler müssen sich dafür in der Provinz durchschlagen. Unser Autor hat es ausprobiert.” Mehr lesen

THE BEIJINGER

“German native Andy Zhou arrived in Beijing eight years ago as a student eager to learn Chinese through any means possible, trying BLCU, private language schools and even online learning programs.” Read More

CHINA.ORG (GERMAN)

“Der Deutsch-Österreicher Andreas Laimböck ist Gründer und Geschäftsführer der Sprachschule LTL – “Live The Language”. Als er 1999 als Student zum ersten Mal nach China kam, war er sogleich von der chinesischen Sprache und Kultur begeistert. ” Mehr lesen

SCMP

“To learn the language, live the culture. Andreas Laimböck says expats must escape their bubble to achieve fluency in Putonghua, and his school in Beijing puts the emphasis on going.» Read More

THE PIE NEWS

“The PIE caught up with Laimböck to talk about how Mandarin teaching methods have changed since he first studied it, the increasing popularity of learning the language and why he sends students to a city in China with no foreigners to improve their language skills.” Read More

Akkrediteringer

IALC – International Association of Language Centres

IALC ble grunnlagt i 1983 og er i dag verdens eldste og største internasjonale forening for private språkskoler. Som et fullt akkreditert medlem, blir LTL jevnlig inspisert av foreningen og opererer i samsvar med IALCs etiske retningslinjer.

UTDANNINGSDEPARTEMENTET

som et akkreditert HSK-testssenter i Kina

HANDELSESDEPARTEMENTET

som en akkreditert «tilbyder av kulturutvekslingsprogrammer»

FORSKNINGSDEPARTEMENTET

som en akkreditert tilbyder av «Utdannelsesferieturer»

HÖGSKOLEVERKET / CSN

det svenske universitets- og høyskoleråde

MSU

Michigan State University, United States of America

FHAM

Høgskolen for anvendt ledelse, Tyskland

MØT LTL TEAMET

BLI EN DEL AV LTL

Vi har flere spennende karrieremuligheter hos LTL ettersom vi kontinuerlig utvider. Sjekk ut noen av våre nåværende jobbroller nedenfor, og kontakt oss hvis noen av dem er interessante for deg.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.

Lær mere